Image
Activiteiten kalender

WORKSHOPS NADINE KROON
Maak je eigen speelse meesterwerk

Bij Franx exposeert HKU student Nadine Kroon haar boek ‘Terug naar kind zijn’, waarmee ze je meeneemt naar die tijd, waarin er geen verwachtingen waren en niet iets goed of fout beoordeeld werd.

Voel je ook weer even kind en doe mee aan de workshops bij Franx! Samen met Nadine ga je naar buiten waar je materiaal voor je creatie verzamelt. Terug bij Franx kijk je met haar naar wat je hebt meegenomen en hoe je dat kunt gebruiken in je meesterwerk. Na afloop krijg je de kans om je werk op te hangen in de expositieruimte en/of neem je je werk mee naar huis.

Je kunt meedoen aan de workshop op vrijdag 12 augustus of woensdag 17 augustus, beide dagen tussen 13.00 tot 14.30 uur. Meedoen kost €18,50 per persoon (inclusief bedrukte tas van Nadine Kroon) of €14,- wanneer je je eigen verzameltas meeneemt. Daarnaast krijgen deelnemers 20% korting bij aankoop van een ontworpen schort en het boekje van Nadine Kroon. Aanmelden kan via aanmelden@kunstgaragefranx.nl of bij Franx in de Makerswinkel.


10 en 17 augustus: zelf graffiti art maken

Bij Kunstgarage Franx geven de kunstenaars van de Urban Art Studio een graffiti workshop voor kinderen. Het perfecte moment voor kinderen om een uitdagende workshop te doen. Ouders hoeven zich niet vervelen want zij kunnen de nieuwste expositie ‘Design: a new generation’ bij Kunstgarage Franx bekijken.

De graffiti workshop is onderdeel van het Speelmeer programma. In de zomervakantie worden er via het SpeelmeerPaspoort leuke activiteiten voor kinderen gehouden.

Kinderen leren tijdens de workshop alle ins en outs van deze uitdagende kunstvorm. Er zijn workshops voor kinderen van 7 tot 9 jaar en workshops voor kinderen van 10 tot 12 jaar. De kosten zijn met een bon uit het Speelmeerpaspoort 16 euro.

Ouders hoeven zich terwijl de kinderen zich in de tuin uitleven met verf niet te vervelen want zij kunnen ondertussen bij Kunstgarage Franx gratis de expositie ‘Design: a new generation’ bezoeken. Studenten en oud-studenten van de HKU (Hogeschool de Kunsten Utrecht) tonen bij Franx hun ontwerpen. De expositie biedt veel verschillende kunstwerken van deze jonge kunstenaars. 

Urban Art Studio geeft 10 en 17 augustus een graffiti art workshop bij Kunstgarage Franx aan de Vlamingstraat 1 . Kinderen kunnen meedoen aan deze workshop via het het SpeelmeerPaspoort 2022 en geef je op via uas.zoetermeer@gmail.com.


1 september 11.00 – 17.00 uur: Gratis taxatiedag Vendu Rotterdam

Kunstgarage Franx houdt donderdag 1 september, van 11.00 tot 17.00, in samenwerking met de experts van Vendu Rotterdam, een gratis taxatiedag.
De ervaren en deskundige taxateurs van Vendu Rotterdam zullen kosteloos advies geven over meegebrachte voorwerpen, zoals schilderijen, sculpturen, zilver, sieraden en horloges en (Chinees) porselein.

De taxatiedag wordt gehouden in kunstgarage Franx, Vlamingstraat 1-3, te Zoetermeer.
Om de dag in goede banen te leiden, vragen wij je om je van te voren aan te melden. Dit kan eenvoudig via de afsprakenmodule op de website van Vendu Rotterdam (vendurotterdam.nl/afspraak-maken/) Hier kunt je ook aangeven wat voor voorwerpen je zou willen laten bekijken. Om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden hun voorwerpen te laten beoordelen, vragen wij je niet meer dan 3 voorwerpen mee te brengen. Eventueel kunnen voorwerpen ter plaatse worden ingenomen voor de veiling

Image

Nieuwsberichten

Image