Image
Schuif aan bij het Koningsontbijt!

Jaarlijks organiseert Lionsclub Soetermare op Koningsdag het Koningsontbijt, waarvan de opbrengst naar een lokaal goed doel gaat. Dit jaar is dat ‘Op de koffie bij Franx’, een sociaal-kunstzinnig initiatief van kunstgarage Franx en Wijck Zoetermeer om eenzaamheid in Zoetermeer te verminderen. Hierbij ontvangt Franx (jong)senioren voor wie, om welke reden dan ook, de drempel te hoog is om zelfstandig naar de kunstgarage in de Vlamingstraat te komen. Zij worden getrakteerd op een rondleiding door de expositie waarna, onder het genot van koffie met wat lekkers bij kunstcafé Kiki at Franx, gezellig wordt nagepraat.

Het Koningsontbijt vindt op 27 april van 9:00 tot 11:00 uur plaats op de terrassen op het Stadhuisplein. Een ontbijtje kost €10,- per persoon en daarmee ondersteun je dit sympathieke project. Wil jij ook aanschuiven voor een heerlijk ontbijt of alleen een donatie doen? Kijk dan op Soetermare.nl.

Programma:
09:00 uur Start Koningsontbijt
09:30 uur Aubade en zingen Wilhelmus
09:45 uur Overhandigen cheque aan Franx
11:00 uur Einde Koningsontbijt.

Het Koningsontbijt wordt georganiseerd door Lionsclub Soetermare en mede mogelijk gemaakt door Pavarotti, De Vrienden van de Burgemeester, Chez Lou Lou, Family, Hoeve Kromwijk, Queen of Hearts, Sligro en TPM. 

Image

Nieuwsberichten

Image