Image
Muzikale afsluiter van Le plus grand silence

Met een finissage vol optredens werd de expositie Le plus grand silence afgesloten. Het werk van David de Haan, Fotogroep Zoetermeer en Fieke Hordijk bracht muziek en stilte samen. Niet voor niets stond er te midden van de kunst een podium, waar regelmatig artiesten een optreden gaven.

Tijdens de finissage kon het publiek genieten van de muziek van Bring me the Elephant en Coral Springs. Zanyar zorgde voor een komische noot en Scylla Theaterproducties verraste het vele publiek met de voorstelling ‘Het uur waarop wij niets van elkaar wisten’. Tot slot zorgde de band The Transistors voor een spetterende afsluiting. Tegelijkertijd werden de stopmotionfilmpjes van het ONC Parkdreef getoond, die de leerlingen eerder tijdens een workshop bij Franx hebben gemaakt.

Tijdens de expositieperiode waren er meer optredens in de kunstgarage. Tijdens de zondagmiddagen stonden Three Aces J, Road 2 Nowhere, Fieke Hordijk op saxofoon, Kees Vermeulen en Aase Slot ‘in the spotlight’. Eric Mijnster bracht een inspirerende voorstelling over Het Geluksgevoel en Kiki at Franx organiseerde een gezellige popquiz met livemuziek op het podium.

Over pianist Ivo Janssen die het bekende Canto Ostinato speelde, en de pianomarathon Vexations berichtten we al eerder.

Al met al was Le plus grand silence voor iedereen een bijzondere ervaring!

Foto’s: Catherine Terpstra en David de Haan

Image

Nieuwsberichten

Image