Image

FRANXFAN – particulier


Voel jij je betrokken bij Franx en draag je de organisatie een warm hart toe? Ben je voorstander van meer kunst en cultuur in de stad en geniet je van de projecten die Franx organiseert? Steun ons dan met een donatie. Je bent al FAN vanaf €25,-.
Natuurlijk koestert Franx haar FANS, en krijgen zij ook wat terug in ruil voor hun donatie.

FRANXFAN vanaf €25,-
Je wordt begin van het jaar uitgenodigd voor onze jaarlijkse FANCLUB ontmoeting. Tijdens de bijeenkomst kom je onder het genot van een hapje en drankje alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen en activiteiten van Franx. Ook informeren we je periodiek over de activiteiten.

FRANXFAN vanaf €50,-
Naast de uitnodiging voor de FANCLUB ontmoeting en de tussentijdse programma-updates ontvang je 5% korting op de aankoopprijs van kunstwerken die in de kunstgarage te koop zijn en in de Makerswinkel.

FRANXFAN vanaf €100,-
Naast de uitnodiging voor de FANCLUB ontmoeting en de tussentijdse programma-updates ontvang je 10% korting op de aankoopprijs van kunstwerken die in de kunstgarage te koop zijn en in de Makerswinkel.

Vul de onderstaande gegevens in zodat wij je kunnen registreren als FAN en je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Ieder kalenderjaar nemen we opnieuw contact op om te vragen of je FRANXFAN wilt blijven.

Alvast hartelijk bedankt!

Image

Nieuwsberichten

Image