Image

FRANXFAN – particulier

Voel jij je betrokken bij Franx en draag je de organisatie een warm hart toe? Ben je voorstander van meer kunst en cultuur in de stad en geniet je van de projecten die Franx organiseert? Steun ons dan met een donatie. Je bent al FAN vanaf €25,- per kalenderjaar.
Natuurlijk koestert Franx haar FANS, en krijgen zij ook wat terug in ruil voor hun donatie.

FRANXFAN vanaf €25,-
Je wordt uitgenodigd voor onze jaarlijkse FANCLUB ontmoeting. Tijdens de bijeenkomst kom je onder het genot van een hapje en drankje alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen en activiteiten van Franx. Ook informeren we je periodiek over de activiteiten.

FRANXFAN vanaf €50,-
Naast de uitnodiging voor de FANCLUB ontmoeting en de tussentijdse programma-updates ontvang je 5% korting op de aankoopprijs van kunstwerken die in de kunstgarage te koop zijn en in de Makerswinkel.

FRANXFAN vanaf €100,-
Naast de uitnodiging voor de FANCLUB ontmoeting en de tussentijdse programma-updates ontvang je 10% korting op de aankoopprijs van kunstwerken die in de kunstgarage te koop zijn en in de Makerswinkel.

Vul de onderstaande gegevens in zodat wij je kunnen registreren als FAN en je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Aan het begin van ieder kalenderjaar nemen we opnieuw contact op om te vragen of je dat jaar FRANXFAN wilt blijven.

Alvast hartelijk bedankt!

Image


Image

ANBI
Stichting Franx staat bij de Belastingdienst geregistreerd als ANBI – Algemeen Nut Beogende Instelling. Stroom Den Haag is bovendien aangewezen als een Culturele ANBI. Wanneer u een gift doet aan een Culturele ANBI mag u, wanneer u uw aftrekpost berekent, deze gift verhogen met 25%. Voor deze verhoging geldt een maximum van € 1.250.

Statutaire naam:
Stichting Franx

RSIN of fiscaalnummer:
851638302

K.v.K. 55282393
BTW NL8516.38.302.B.01
IBAN NL64INGB0006082805

Contactgegevens:
Klik hier

Bestuur:
Ed Boutkan (operationeel directeur)
Natalie Vinke (artistiek directeur)

Raad van Toezicht (onbezoldigd):
Hanke v.d. Putte (voorzitter)
Stanley Hillebrandt (vice-voorzitter)
Herman Middendorp
Harry Verkaik
Krysia de Graaff

Toetsingscommissie:
Marcia Boeijinga
Simone van den Heuvel
Maarten Schepers

Doelstelling:
Stichting Franx heeft tot doel om publiek te laten kennisnemen van de hedendaagse beeldende kunst in al haar verschijningsvormen, in de meest uitgebreide zin en met name van de kunstuitingen die in de omgeving niet voldoende aan bod komen.

Verslag uitgeoefende activiteiten:
Jaarverslag 2022
Jaarverslag 2021

Financiële verslaglegging:
Jaarrekening 2022
Jaarrekening 2021

Voor een lijst met alle bij de Belastingdienst geregistreerde ANBI instellingen zie: www.belastingdienst.nl