Image

FRANX ZOEKT


Kunstorganisatie Franx is dé organisatie voor professionele beeldende kunst in Zoetermeer en een katalysator voor nieuwe connecties en debat. Franx bestaat uit een bescheiden projectbureau dat wordt ondersteund door ruim 60 vrijwilligers. De prachtige nieuwe locatie (kunstgarage Franx) biedt onderdak aan een artistieke community van professionele kunstenaars en vakmensen, waarbij iedereen wordt uitgenodigd kennis te nemen van, deel te nemen aan en/of samen te werken met de kunst- en creatieve sector.

We zoeken energieke en ondernemende personen die de Zoetermeerse kunstorganisatie Franx kunnen ondersteunen bij de profilering van Franx als dynamische culturele organisatie in een brede context en die ons kunnen motiveren bij onze groeiambitie.
Hierbij ligt er een belangrijke focus op het nog sterker gaan acteren vanuit strategisch ondernemerschap en het beter vormgeven van de organisatie vanuit financieel oogpunt.
Heb je daarnaast ook affiniteit met de kunst- en cultuursector en met organisaties als Franx in het bijzonder? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Stuur voor eind juli een e-mail met je persoonlijke motivatie naar Natalie Vinke (artistiek directeur): n.vinke@kunstgaragefranx.nl. Na inventarisatie van de reacties nemen we contact met je op.

Het betreft een onbezoldigde functie. Franx heeft de Code Cultural Governance hoog in het vaandel staan en beoogt komende jaren de code Diversity, Equity, Accessibility & Inclusion in haar bedrijfsvoering te versterken.

Als host ontvang je bezoekers. Daarnaast verkoop je kunstwerken uit de expositie, artikelen uit de winkel en houd je de expositie- en winkelruimten netjes en representatief. Jouw rol is ook om (actief) een oogje in het zeil te houden op de expositievloer, vragen te beantwoorden en om bezoekers te wijzen op de bijzonderheden. Een leuke en diverse (vrijwillige) functie!

Heb je interesse? Mail dan je gegevens naar info@kunstgaragefranx.nl voor het maken van een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Eens per 8 weken veranderen we bij Franx de exposities. Er worden wanden verplaatst en indien nodig opgeknapt. Hier kunnen we extra hulp (en spierballen!) bij gebruiken. Lijkt het je leuk om ons hier bij te assisteren? Mail dan je gegevens naar info@kunstgaragefranx.nl voor het maken van een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Image

Nieuwsberichten

Image