Image
Franx opent 2023 met vrijwilligersfeestje

Om het nieuwe jaar goed in te luiden werden alle vrijwilligers uitgenodigd voor een nieuwjaarsfeest. Want zonder vrijwilligers is er ook geen Franx!
Het was een gezellige bijeenkomst waarbij er volop bijgepraat werd met elkaar onder het genot van een drankje. Artistiek directeur Natalie Vinke bedankte de vele vrijwilligers voor hun inzet het afgelopen jaar. Vervolgens namen Natalie en Majke Lüthi de groep mee naar de nieuwe expositie Changing Perspective en gaven toelichting op alle werken. Verrast en enthousiast bekeken de nieuwsgierigen de kunst aan de vooravond van de officiële opening.

Alle vrijwilligers kregen ook een voorproefje van de nieuwe horecagelegenheid Kiki at Franx, waar het team van Joëlle en Aris voortaan op vrijdag, zaterdag en zondag open zal zijn tijdens de openingstijden van Franx. Niet alleen verzorgden zij hapjes en drankjes op de avond, maar ze bakten ook verse pizza’s op de Green Egg. Een smakelijk begin van een fijne samenwerking.

Tot slot kreeg iedereen een welverdiend bedankpakket mee naar huis. Het belooft een mooi, kunstzinnig jaar te worden waar heel Franx naar uitkijkt!

Image

Nieuwsberichten

Image