Image

Contact en openingstijden


BEZOEKADRES:
Kunstgarage Franx, Vlamingstraat 1-3,  2712 BZ Zoetermeer

Openingstijden expositieruimte:
dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur

BEREIKBAARHEID 
Met het openbaar vervoer:
Franx ligt in wijk 12, op 5 minuten loopafstand van Randstadrail halte Dorp of Stadhuis.

Met de auto:
Op het Nicolaasplein kunt u met een blauwe parkeerschijf drie uur gratis parkeren.
Ook kunt u op het tijdelijke parkeerterrein aan de Leidsewallen parkeren. Ook hier is het parkeren drie uur gratis met een blauwe parkeerschijf.

Routebeschrijving bezoekers:
Let op: vanaf de zijde Leidsewallen/ Delftsewallen is de Dorpsstraat na 11 uur 's ochtends verboden in te rijden voor autoverkeer. De meeste navigatiesystemen zijn hierop NIET aangepast. Kom je voor 11 uur? Rijd dan tot vlak voor de poller en wacht tot deze helemaal naar beneden gezakt is, wacht tot het stoplicht groen kleurt.

Aanrij-routes naar de locatie:
Via Bijdorplaan
Neem op de Van Leeuwenhoeklaan de tweede rotonde driekwart (linksaf) naar de Bijdorplaan. Ga onder het tunneltje door (omhoog) rechts de Vlamingstraat/ Dorpsstraat in (u passeert Franx aan uw rechterzijde). Rij door tot het witte hoekpand en sla hier linksaf, het Nicolaasplein op, waar u kunt parkeren met een blauwe parkeerschijf.

Via Oxfordstraat
Het is ook mogelijk om de locatie te bereiken via de Oxfordstraat. Rijd deze uit en vervolg je weg over de blauwe brug (rechts vóór de brug ziet u Franx). Negeer het bord ‘doodlopende weg’. Rij door tot het witte hoekpand en sla hier linksaf, het Nicolaasplein op, waar u kunt parkeren met een blauwe parkeerschijf.

Routebeschrijving leveranciers:
Kunstgarage Franx is voor grote trailers en hoge busjes lastig te bereiken. Onderstaand daarom enkele tips:

Via Dorpsstraat:
Vanaf de zijde Leidsewallen/ Delftsewallen is de Dorpsstraat alleen tot 11 uur 's ochtends in te rijden. Rijd tot vlak voor de poller en wacht tot deze helemaal naar beneden gezakt is, wacht tot het stoplicht groen kleurt. Je komt nog een poller tegen en rijdt vervolgens rechtdoor. Net na de stenen brug zit Franx aan je linkerhand.Via

Via Bijdorplaan
Neem op de Van Leeuwenhoeklaan de tweede rotonde driekwart (linksaf) naar de Bijdorplaan. Je stuit hier aan het eind op een viaduct. Franx is, als je onder het viaduct doorgaat en vervolgens rechtsaf slaat, lopend te bereiken als je geen al te zware vracht hebt.

Via Oxfordstraat
Het is ook mogelijk om de locatie te bereiken via de Oxfordstraat. Rijd deze uit en vervolg je weg over de blauwe brug. Negeer het bord ‘doodlopende weg’. Rechts voor de volgende, stenen, brug zie je Franx aan je rechterhand. Als het niet te druk is en je trailer niet té groot, kun je eventueel na het lossen keren op het Nicolaasplein.

VOOR VRAGEN AAN HET PROJECTBUREAU:
mailen met info@kunstgaragefranx.nl

POSTADRES:
Franx, Secretariaat
Vlamingstraat 3, 2712BZ, Zoetermeer
e-mail:  info@kunstgaragefranx.nl

Image

Image